Werfsignalisatie

Werfsignalisatie kopen of huren?

Van zodra u een nieuwe werf of constructiesite in gebruik neemt, denkt u ongetwijfeld meteen aan werfafbakening en beveiliging. Ongewenste bezoekers ziet u namelijk liever niet verschijnen en bij voorkeur vindt u de volgende dag uw werf, materialen en gereedschappen net zo terug als u ze had achtergelaten. Toch denk u ook best even aan de bijhorende werfsignalisatie.

Gepersonaliseerde werfborden met uw bedrijfslogo?

Een werfbord met vermelding Verboden Toegang voor onbevoegden mag zeker niet aan uw werfafsluiting ontbreken. Zo’n werfborden hebben trouwens niet alleen een afschrikeffect voor die ongenode bezoekers, het is ook betaalbare publiciteit voor uw zaak. U kan de werfborden namelijk volledig laten personaliseren met uw bedrijfslogo.

Overige werfsignalisatie

Op grotere werven is het vast ook niet onverstandig om extra bewegwijzering te voorzien voor werfverkeer. Zo weten uw leveranciers en transporteurs namelijk precies waar ze verwacht worden.

Plaatst u obstakels zoals verkeersdrempels of kabeldrempels, dan denkt u er best aan om daar een waarschuwend verkeersbord, al dan niet met een snelheidsbeperking, bij te plaatsen.

En hoe zat het met die werfafbakening en werfinrichting?

Bij Cant Wegsignalisatie vindt u niet alleen werfborden en wegwijzers, maar bijvoorbeeld ook:

  • Modulair uitbreidbare verkeersdrempels
  • Kabeldrempels en rijplaten voor voetgangers of voor werfverkeer
  • Afbakeningsmaterialen zoals rood/wit of geel/zwart afspanlint, werfnetten, barelen,…
  • Reflecterende werfbakens en de bijhorende voetstukken
  • Verkeersspiegels
  • Werflampen
  • En vele andere…

Al deze werfmaterialen kan u voordelig via Cant Wegsignalisatie aankopen. Sommige signalisatiematerialen kan u echter ook huren voor de periode dat u ze nodig heeft. Neem gerust even contact op met onze medewerkers en vraag naar deze verhuurmogelijkheden.

Werfsignalisatie kopen of huren?

Al deze werfmaterialen kan u voordelig via Cant Wegsignalisatie aankopen. Sommige signalisatiematerialen kan u ook huren voor de periode dat u ze nodig heeft. Neem gerust even contact op met onze medewerkers en vraag naar deze verhuurmogelijkheden.