Signalisatie huren

Verhuisborden nodig? Die gaat u toch huren?

Wil u er helemaal zeker van zijn dat uw verhuiswagen voor de deur kan parkeren tijdens de verhuis of wordt er een afvalcontainer geleverd? Dan mag u zeker niet vergeten om tijdig een plaatselijk parkeerverbod te voorzien met E3 borden. Die parkeer- en stilstand verbodsborden moet u namelijk minstens 24 u op voorhand plaatsen.

Signalisatie huren

Bij Cant Wegsignalisatie kan u dergelijke verhuisborden aankopen of een parkeerverbod set huren. Dergelijke parkeerborden hebben we standaard voorradig en kunnen dus op relatief korte termijn afgehaald of geleverd worden vanuit onze magazijnen in Merksem (Antwerpen) of Zaventem (Brussel).

Verhuisborden worden bij verhuur steeds in set geleverd. Zo’n set bestaat uit 2 E3 verkeersborden, een krijtbordje waarop u de periode van het parkeerverbod kan aangeven, een pijlbord, de steunpaal, bevestigingsbeugels en de bijhorende sokkel. Dergelijke sets worden bovendien steeds gemonteerd klaargezet. U hoeft dus enkel nog de paal in de voet te steken en uw parkeerborden zijn conform de richtlijnen geïnstalleerd.

Ps: Vergeet u niet om eerst een toestemming aan te vragen bij de lokale politie of bij de bevoegde gemeentediensten? U mag immers niet zomaar een parkeerverbod set plaatsen! Sluit u de straat, het voetpad of het fietspad tijdelijk af voor doorgaand verkeer met bijvoorbeeld een stelling? Dan informeert u zich best meteen ook welke ander verkeersborden en signalisatie u dient te plaatsen. Een bordje VOETGANGERS HIER OVERSTEKEN, omleidingsborden en werflampen kunnen namelijk mogelijks ook verplicht zijn. Gelukkig kan u ook dergelijke verkeersborden bij ons huren.

Ook voor aannemers is verkeersborden huren een snelle en betaalbare oplossing

Professionele aannemers beschikken vaak over een eigen voorraad signalisatiematerialen. Die signalisatie moet namelijk al voor de opstart van de werken geplaatst zijn en dat betekent maar al te vaak snel handelen. Heeft u net niet de juiste borden in voorraad, of betreft het een eenmalig werk en een verkeersbord dat u niet vaak meer nodig zal hebben? Dan is onze verhuur van verkeersborden voor u mogelijks ook wel interessant…

U kan trouwens niet alleen de nodige verkeersborden huren, maar ook de bijhorende steunen, bevestigingsbeugels, sokkels en zo meer. Onze verhuur van verkeersborden is dus een snelle, gemakkelijke en betaalbare oplossing, maar ook een totaaloplossing die u ongetwijfeld kostbare tijd uitspaart.

Is onze verhuur van verkeersborden net wat u zoekt?

Wenst u meer informatie over onze voorraad en verhuurprijzen voor verkeersborden of ander signalisatiemateriaal te ontvangen? Neem telefonisch of per mail contact op en onze medewerkers lichten u onze verhuurmogelijkheden met de glimlach toe.