Bedrijfssignalisatie

Krijgen uw bezoekers al de best mogelijke eerste indruk van uw bedrijf?

Er is niet zo vervelend als de weg kwijt zijn en niet weten waar naartoe. Dat geldt niet alleen voor uzelf, maar ook voor de bezoekers van uw bedrijf. Duidelijke wegwijzers kopen met de snelste weg naar uw bedrijf, directies naar voorbehouden parkeerplaatsen en ook de te volgen route binnen uw kantoorgebouw is dus zeker niet onverstandig. Uw bezoekers zullen zo’n duidelijke bewegwijzering vast appreciëren.

En waarom zou u dan niet meteen wegwijzers kopen die duidelijk zijn én tegelijkertijd bij uw bedrijfsimago passen? Bij Cant Wegsignalisatiekan u allerlei borden op maat laten maken. Dat kunnen pijlborden met uw bedrijfslogo zijn maar bijvoorbeeld ook algemene informatieborden met de tekst en afbeelding van uw keuze.

Kent u de snelste vluchtroute?

Zeker bij noodgevallen zoals brand of explosiegevaar mag het belang van verstaanbare signalisatie op de werkvloer met eenduidige veiligheidspictogrammen en wegwijzers niet onderschat worden. Enkele luttele seconden van twijfel over de te volgen vluchtweg kunnen immers het verschil maken!

Vergeet u dus zeker niet om ook binnenin uw kantoorgebouwen duidelijke bewegwijzering en veiligheidspictogrammen te voorzien? Ook voor deze gebouwensignalisatie kan u rekenen op ons vakmanschap.

Gebouwensignalisatie en parkinginrichting gaan bij ons hand in hand

Het signalisatie assortiment van Cant Wegsignalisatie omvat wegwijzers, verkeersborden en pictogrammen, maar ook diverse producten voor winkel-, magazijn- en parkinrichting. Dergelijke materialen plaatst men immers doorgaans gelijktijdig met de bijhorende signalisatie. Signalisatie en parking-/winkelinrichting kan u bij ons gelijktijdig en op eenzelfde adres aankopen. Ons gamma omvat onder andere:

  • Parkeerbeugels
  • Vertragingsdrempels in gerecycleerde pvc
  • Kabeldrempels en kabelbeschermers voor voetgangers en voertuigen
  • Winkelspiegels in helder glas en de bijhorende muur- of plafondbevestigingen
  • Verkeersspiegels in helder glas, acryl of anti-condens en de bijhorende muur- of paalbevestigingen
  • Rampalen, kettingpaaltjes, slotpalen, afzetpalen, hoogtebegrenzers
  • ….

Zoekt u iets dat niet in bovenstaand lijstje voorkomt? Laat het ons gerust weten. Ons gamma is uitgebreider dan u denkt en we kunnen vast een geschikt artikel aanbieden voor uw toepassing.

U wil bedrijfssignalisatie of wegwijzers kopen?

Heeft u signalisatie op de werkvloer, standaard of gepersonaliseerde wegwijzers nodig of gaat u uw parking herinrichten? In het ruime assortiment van Cant Wegsignalisatie vindt u steeds wat u zoekt en ook onze prijzen zullen u aangenaam verrassen. U hoeft ons enkel een bericht te sturen om een maatwerk prijsofferte te ontvangen en onze prijzen te vergelijken.